top

banner 02

Χοροεσπερίδα, Φεβρουάριος 2013

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας στη μουσική σκηνή TASS STAGE στο Γκάζι, στο οποίο εμφανίζονται οι αξιόλογοι τραγουδιστές Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης Για πρώτη φορά, μέσα στην οικονομική κρίση που διανύουμε, η ανταπόκριση των συγχωριανών μας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Για πρώτη φορά επίσης η παρουσία της νεολαίας ήταν πολύ μεγάλη.

Η εκδήλωση, πολύ καλά οργανωμένη από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να εξελιχθεί με μεγάλη επιτυχία. Καλό ποιοτικό – κεφάτο πρόγραμμα – παρεϊστικη ατμόσφαιρα – κέφι – ζωντάνια καλές ποιοτικές υπηρεσίες προς τους καλεσμένους. Ολα πήγαν καλά, όλοι πέρασαν ευχάριστα και στο τέλος μόνο καλά λόγια είχαν να ακούσουν οι διοργανωτές.

xoroesperida 2013 01   xoroesperida 2013 02

Συγκινητική από κάθε άποψη η παρουσία των συγχωριανών μας και ειδικά της νεολαίας (τρίτης πλέον γενιάς, που σημειωτέον δεν γεννήθηκε στο χωριό μας αλλά στην Αθήνα) οι οποίοι αποδεικνύουν ότι αγαπάνε το χωριό των γονιών τους, συμμετέχουν στις κοινωνικές δραστηριότητες και το σπουδαιότερο είναι μεταξύ τους πολύ δεμένα και αγαπημένα, είναι τα ίδια παιδιά που και το καλοκαίρι στο χωριό πρωτοστάτησαν στις κοινωνικές εκδηλώσεις και δρώμενα στο χωριό μας. Αυτό είναι και το ευχάριστο μήνυμα της χοροεσπερίδας μας. Περάσαμε πολύ καλά – ξεχαστήκαμε για λίγες ώρες ανταμώσαμε – διασκεδάσαμε με καλή ευχάριστη μουσική, ικανοποιήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν ίσως του χρόνου το ξανασκεφτούν.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας. Μας τίμησαν ακόμη και οι φίλοι του Συλλόγου μας Παναγιώτης Κουρουμπλής – Βουλευτής, Πανος Σόμπολος – Δημοσιογράφος και ο Αποστόλης Σόμπολος-πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Καραϊσκάκη, καθώς και μια μεγάλη παρέα απ την ΕΣΗΕΑ. Τους ευχαριστούμε όλους και ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκδηλώσεις.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Θωμάς Κυριάκος
Η Γραμματέας
Μαρία Σαμαντά

 

 

Χοροεσπερίδα, Φεβρουάριος 2014

Στις 01/02/2014 ο σύνδεσμος μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στη Μουσική σκηνή «ΓΡΑΜΜΕΣ» όπου τραγουδούν η ΓΛΥΚΕΡΙΑ και ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ.
Ήταν ίσως από τις λίγες φορές που ως μέλη του Δ.Σ δεν είχαμε το άγχος της προσέλευσης αφού οι 140 θέσεις που είχαν κρατηθεί, είχαν υπερ-καλυφθεί πριν την εκδήλωση. Το άγχος ήταν περισσότερο να ικανοποιήσουμε και τους επιπλέον συγχωριανούς και φίλους που ήθελαν να τιμήσουν την εκδήλωση, κάτι που καταφέραμε, σε ένα μικρό ποσοστό.

Η όλη εκδήλωση κύλησε πολύ ομαλά και σύμφωνα με τους προγραμματισμούς. Η λαχειοφόρος αγορά πήγε πολύ καλά, παράπονα κανένα. Όλοι διασκεδάσαμε πάρα πολύ, αφήνοντας πίσω για λίγο, τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας ταλαιπωρούν. Το πρόγραμμα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, ήταν πολύ καλό, με πολύ κέφι και άρεσε σε όλους. Ξεδώσαμε, βγάλαμε το ντέρτι μας και τα βάσανά μας για λίγες ώρες μέχρι να επανέλθουμε στη σκληρή καθημερινότητα. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη αυτό.

Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους μας που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ειδικά την παρέα από την ΕΣΥΕΑ που για άλλη μια χρονιά μας τίμησε. Ευχαριστούμε επίσης τους δώρο-θέτες που μας προσέφεραν πολλά δώρα για τη λαχειοφόρο μας.

Παραβρέθηκαν οι τέως Δήμαρχοι: Αλυζίας και Αστακού κκ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Στάικος. Παρόν ήταν και ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, με πολυπληθή παρέα. Παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ κος Νίκος Σκάντζας.